Zo ziet een dagje Slagharen er uit

dagje uit naar Slagharen met korting

Een dagje uit naar Slagharen met korting is een avontuur op zich. Het attractiepark, dat gelegen is in het oosten van Nederland, biedt een scala aan attracties voor jong en oud. Van spannende achtbanen tot rustige carrousels en van spetterende waterattracties tot prachtige shows: Slagharen heeft het allemaal. In deze blog neem ik je mee op een reis door het park en laat ik je zien wat je kunt verwachten tijdens een dagje uit naar Slagharen.

dagje uit naar Slagharen met korting

Bij aankomst in het park word je meteen begroet door het iconische reuzenrad, dat vanaf de parkeerplaats al te zien is. Na het passeren van de entree kom je in de Main Street terecht, een gezellige straat vol winkeltjes en eettentjes. Hier kun je even rustig rondkijken en de sfeer van het park opsnuiven. Misschien wil je eerst even een kop koffie drinken of een snack halen voordat je de attracties induikt.

Attracties

Als je klaar bent om te gaan genieten van de attracties, kun je beginnen bij de Wild West Adventure, een spannende darkride waarbij je in een karretje door het Wilde Westen rijdt. Vervolgens kun je naar het Indianengebied gaan, waar je onder andere de Gold Rush vindt, de enige achtbaan in Nederland met drie lanceringen. Deze achtbaan is ontzettend populair en staat garant voor een flinke dosis adrenaline. Ook kun je hier de Free Fall uittesten, een vrije val attractie van 40 meter hoog.

Na deze spannende attracties kun je even afkoelen in het waterpark, Aqua Mexicana. Hier vind je onder andere een lazy river, een golfslagbad en diverse waterglijbanen. Het waterpark is sfeervol ingericht en biedt voldoende ruimte om even tot rust te komen en af te koelen op een warme zomerdag.

Lunchpauze

Na het waterpark kun je terugkeren naar de Main Street voor een hapje en een drankje. Er zijn diverse eettentjes waar je kunt genieten van snacks, friet, burgers en pizza’s. Ook kun je terecht bij de shows in het park, zoals de stuntshow of de westernshow. Hier kun je even relaxen en genieten van het entertainment.

dagje uit naar Slagharen met korting

Nog meer attracties en langs de souvenirs

Vervolgens kun je nog een aantal attracties bezoeken, zoals de Ripsaw Falls, een waterattractie waarbij je in een boomstam door een wildwaterbaan gaat en uiteindelijk een flinke splash maakt. Ook de Apollo, een reusachtige schommel, is een aanrader. Voor de kleintjes zijn er diverse kinderattracties zoals de Convoy Trucks, waarbij kinderen in kleine vrachtwagens rijden.

Als afsluiter van de dag kun je nog even terugkeren naar de Main Street voor een laatste snack en wat souvenirs. Het park heeft diverse winkeltjes waar je terecht kunt voor Slagharen merchandise en andere leuke spulletjes.

Al met al biedt Slagharen een dag vol plezier en avontuur. Het park is geschikt voor jong en oud en biedt voldoende variatie in attracties en entertainment. Een dagje uit naar Slagharen is dan ook zeker de moeite waard.

Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezoek Zwolle
Overijssel

Bezoek Zwolle

De Hanzestad Zwolle, gelegen aan de Overijsselse Vecht en het Zwarte Water, is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Het is een zeer veelzijdige stad met een rijke geschiedenis, maar ook met zeer moderne gebouwen. De stad telt vele bezienswaardigheden, gezellige terrassen, cafés en restaurants. Een heerlijke stad voor een weekendje weg of een dagje […]

Lees meer